11 ноември 2007

Ни вопъл, ни стон

Драги съотечественици, ето че класацията "Безмълвно" продължава. Питате се защо Безмълвно? Защото съм сигурен, че след прослушване на произведенията от класацията всеки от вас остава безмълвен. Тоест за известно време възможността Ви да говорите изчезва. Оства само облещеният и втренчен в екрана поглед.
Ето и новото преложение, направено от млада госпожица, член на групата по най-бързо пресушаване на бутилки и дамаджани с мента при свръхвисоки температури, на силно опесъчени терени, граничещи с необятни водни площи.
Подравявам всички с произведението :)
И не забравяйте да говорите :)

3 коментара:

Анонимен каза...

Копеееелееееее
бахти изродите

Vens каза...

Това е едно от най-добрите попадения в ъндъргаунд поп фолка, на които съм попадал напоследък. Фамозно изпълнение! Еди, благодаря ти :)
Всички познавачи около мен, на които го пускам, са силно впечатлени.

Анонимен каза...

Господи,на къде отива нацията!!!То с тази улично-каруцарска терминология винаге можем да се класираме на едно от първите места в света.Само това ли може да правиш,младо българско поколение???Нима няма за теб понятие като КРАСОТА В ОБЩУВАНЕТО?Най-важно ли е за теб да демонстрираш в мненията си комплексарска освободеност?'НИ ДУМИ,НИ ВОПЪЛ,НИ СТОН'от моя страна.А от ваша...???